2 Aralık 2010 Perşembe

2 Aralık 2010 Perşembe UEFA Avrupa Ligi

Dün yaptığımız tahminlerde "uzak durun" dediğimiz A.Madrid maçı haricinde başarılı olduk diyebiliriz.Bugün yine UEFA ligi programı yoğun. Oranlar güzel. Tahminlerimizde oran vermiyoruz. Zaten tahmin yaparken de 1.05 oranı olan bahislere pek itibar etmiyoruz. Yaptığınız kupon en azından 1:5 vermeli.

569 CSKA- Lausanne : CSKA'nın üst turu garantilemiş, ligi bitirmiş olması; Lozanın ise UEFA'da iddiasının olmaması bu maçı 3 ihtimalli yapıyor.Sürprizciler sistem kuponlarında 0 denemeli (oranı 6.25) Alt-Üst tercihi ise Üst.
570 Sofya- BJK : Schuster defans yaparak da gol atılabileceğini gördü.Geçen maçtaki kontrollü oyunu devam ettirecektir. Sofya takımı zaten iyi defans yapıyor. Önce beraberlik. Skor Alt olur. İlk Yarı sonucu 0 için oran 1.95. Denemeye değer.
572 PSG- Sevilla : Beraberlik ön planda görünüyor. Çifte şanscılar 1-0 yazabilir. Günün uzak durulası maçı.
573 R. Vienna- Porto: Üst skorlu bir Porto galibiyeti görünmekte. Porto BJK'ya yaptığını Rapid'e de tekrarlar.
574 S.Bükreş- Liverpool : Yine bir büyük takım küçük takım mücadelesi. Puana ihtiyacı olan Bükreş saldıracak, kontrollü olan Liverpool kontrataktan golü bulacaktır. MS 2, AÜ alt, İY 0 oynanabilir.
577 B. Borisov- D. Kiev : İki rahat takım.D. Kiev yine de kazanıp garantilemek isteyebilir.  MS 2 (garanticiler 0-2 yazmalı), AÜ Alt. İki rus takımı olunca İY/MS için 1/2 denenebilir. Oran 25.
578 Palermo- S. Prag : MS 1. İtalyanlar kazanır.
580 Sheriff- Alkmaar : Gruptan çıkma ümidi az da olsa bulunan Alkmaar tüm gücünü ortaya koyacaktır. MS 2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder